Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Video číslo 121 až 150


r.jpg

121. díl. Veliké řeky spravují vyspělé nehmotné bytosti – představujeme vám jednu z nich. Určitě vás osloví jejich moudrost. Srdcem cítíme, že to tak je. Kéž vás její slovo pohladí a potvrdí vám, že úcta k vodním tokům a dalším nádherám planety je jediná možná.

 
 

Text videa
Video v mp3

 

 


r.jpg

122. díl. Není jedno s kým, jak a proč máme potomka. Takže je dobré být informovaný, však chceme, aby naše dítě bylo milé, šikovné, moudré a dělalo nám radost. Kdy to dopadne naopak, vysvětluje toto video. Zpracováno podle kapitoly Láska a sexualita Rozhovorů se životem číslo 3.

 
 

Text videa
Video v mp3

 

 


r.jpg

123. díl. Duchovní svět člověku nedoporučuje bojovat se zlem. Dává jiné návody, dozvíte se o nich v nabízeném videu. Zpracováno podle knihy Oba světy.

 
 

Text videa
Video v mp3



 

 


r.jpg

124. díl. Hodně se diskutuje o roli Jidáše. Víme, že Ježíše zradil. Ale co se s ním stalo po jeho smrti a kde je dnes už zná málokdo. Toto video to prozradí. Zpracováno podle Rozhovorů se životem 85 kapitoly Láska Krista k Jidášovi.

 

Text videa
Video v mp3


 

 


r.jpg

125. díl. To pouze my si zodpovídáme za svůj klid, harmonii. A připraven pomoci je i čistý duchovní svět.
Zpracováno podle Rozhovorů se životem 77 kapitoly Léčivá síla odvahy a harmonie.

 

Text videa
Video v mp3


 

 


r.jpg

126. díl. Zdalipak víte, co je to představa bez vedlejší vibrace a že milost seshora přijde vždycky, ale v míře o níž nerozhodujeme my. Ve videu se dozvíte ještě další šikovné návody, které způsobí, že se budeme cítit bezpečněji.
Zpracováno podle Rozhovorů se životem R74 kapitoly Impulzy pro vzestup.


Text videa
Video v mp3


 

 


r.jpg

127. díl. Před opuštěním těla proběhne fáze pročišťovací, pak následuje proces vysvětlování. Kde? Kým? Proč? Na to odpoví nabízené video.

 

 

Text videa
Video v mp3
 

 

 


r.jpg

128. díl. V době, kdy náhlými katastrofami – zemětřesením, hurikány - umírají ve větším počtu lidé, je dobré si připomenout, že bytost žije dál. Přála bych každému, aby ho potkalo totéž, co ženu, o níž mluvím. Podle skutečné události tohoto roku.
 

Text videa
Video v mp3


 

 

 


r.jpg

129. díl. Co zaviní pýcha, touha po vládnutí a moci, také lež a nevědomost. O naději a jistotě, že všechno jednoho života dobře dopadne.
 

Text videa
Video v mp3
 


 
 
 
 

r.jpg

130. díl. O zkouškách naplánovaných a přitahovaných. Těch druhých je více, jsou nepříjemné a ve videu se dozvíte, kdy se objeví.
 


 
 
 
 

r.jpg

131. díl. O zkouškách ve smyslu kolektivní karmy. Duchovní rozmanitost života na Zemi, zákony Boží přitažlivosti a jednoty, vlivem nichž se čistí planeta a učí lásce lidstvo.

 
 
 
 
 

 

r.jpg

132. díl. Video vysvětluje, proč lidé nemají identické vjemy při klinické smrti či jaké jsou rozdíly mezi klinickou, zdánlivou a duchovní smrtí. 

 
 

 
 
 
 
 

r.jpg

133. díl. Předvídání časových period a závažných událostí univerza ve vědomí nemáme. Jakým mechanismem se k němu proroci a význační zrozenci dostali? To i další zazní v nabízeném videu.

 

Text videa
Video v mp3
 

 

 


r.jpg

134. díl. Kdy jsou rostliny donuceny přijímat soli a jak to změní jejich vnitřní stavbu a funkci. V jaké situaci opouštějí jemnohmotné bytosti přírodu? To zazní v tomto videu.

 

Text videa
Video v mp3


 

 


r.jpg

135. díl. Maruška minulý týden večer poklidně zemřela ve spánku, když celý den strávila v plné aktivitě. Proč se tak asi stalo? Video vzniklo na její počest a jako vzor pro ostatní.

 

Text videa
Video v mp3


 

 


r.jpg

136. díl. O dvou typech vibrací, z nichž převaha jedné škodí. Jak se v nevhodném prostředí chovat? Kdy můžeme dobře spát? 

 

 
 
 

 

r.jpg

137. díl. O paralelních světech na planetách nejbližších Slunci, také o fluidních prostorách kolem nich. O kvalitě bytí na nich ve srovnání z naší Zemí. Další v knize Gisely Weidner: Jak vypadá moje vlast po tomto životě.

 

 
 
 
 
 

r.jpg

138. díl. O paralelních životech Marsu a Jupiteru, délce dne či života, orgánových soustavách, technické vyspělosti atd.

 

 
 
 

r.jpg

139. díl. O paralelních životech Saturnu a Uranu, délce dne či života, orgánových soustavách, technické vyspělosti atd. Další v knize Tajemství kosmu nakladatelství Santal a Odkud jsem přišel nakladatelství Carolus.

 

Text videa
Video v mp3

 
 
 
 

r.jpg

140. díl. O paralelních životech na Neptunu a Slunci i jejich vyspělosti. Také o našem putování zpět Domů. 

 

Text videa
Video v mp3
 
 

 
 
 

r.jpg

141. díl. Mallonu její politici zničili. Jak? O tom vypráví toto video. Zarážející je paralela s naší Zemí. S jednou výjimkou, vlastně se dvěma. Jste zvědaví? Pak zhlédněte toto video. Další v knize Vesmírné kontiki.  

 

 
 
 
 
 

r.jpg

142. díl. Vlastníme šikovné energetické orgány schopné zajistit, že dostaneme z vesmíru právě takové množství a kvalitu energie, které naše tělo unese. Určitě vás bude ještě zajímat, jak dosáhnout,abychom měli každý den dostatek síly: vypráví o tom nabízené video. 

 

Text videa
Video v mp3
 
 
 
 

r.jpg

143. díl. Kdy se čakry otevřou a přestanou filtrovat energii? Proč jsme unaveni, nemocni či v depresi? To napoví nabízené video.  

 

 
 
 
 
 
 

 

r.jpg

144. díl. Asi tušíte, že nemoc AIDS souvisí se špatnou funkcí kostrční čakry. Blokují ji ale také některé naše chyby. Jaké to jsou? To napoví nabízené video.  

 

 
 
 
 
 

r.jpg

145. díl. Svádhišthána - bederní - křížová čakra. Víte, co je to sluneční nálada? Proč a jak vzniká?  

 

 
 
 

 
 

r.jpg

146. díl. Manipúra - pupeční čakra, pocitové centrum člověka. Přes tuto čakru lze pomocí rukou vysílat životní sílu a tak druhému pomáhat  

 

 
 
 
 
 
 

r.jpg

147. díl. Jaké vlastnosti mají lidé s nevyvinutou a lidé s rozvinutou srdeční čakrou? Jakým způsobem můžeme nejlépe utěšit trpícího? Jak si pomoci při srdeční slabosti či dýchacích problémech a jak s tímhle vším souvisí vizionář Jakub Lorber? O tomto všem vypráví toto video.  

 

 
 
 
 

r.jpg

148. díl. Dobře rozvinutá krční čakra se podílí na komunikaci, mimice a sympatickém projevu a na dalších pěkných vlastnostech. Které to jsou, prozradí toto video. Také naučí jednoduchý cvik, jak se zbavit strachu a stresu.  

 

Text videa
Video v mp3
 
 
 
 
 

r.jpg

149. díl. Optimálně vyvinutá čelní čakra odstraní nedobré prožitky, dokonce se podílí na paranormálních schopnostech, nefunkční je zase příčinou  … ale co, jen se zadívejte na video a dozvíte se to. 

 

 
 
 
 
 

r.jpg

150. díl. Kdy čakra pouze přijímá a kdy se naopak stává zářičem a příčinou paranormálních schopnost sdělí toto video.