Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Video číslo 1 až 32

 Pro spuštění klikni na obrázek obálky


cast4-zemska-polarita-r.jpg

 

1. díl: Proč na Zemi trpím? Jsem bezmocná oběť? Řídí se lidský život nějakými pravidly či dokonce zákonitostmi? Věčné je to lidské hledání. Ovšem, když objevíme, že klepat na dvířka poznání se vyplatí, dáme se do toho. Pak začneme na sobě pracovat, protože pochopíme, že je to dobré pro život současný i budoucí.

Text videa
Video v mp3


 

 

 


cast5-o-snech-r.jpg

 

 

2. díl: Většina obrázků tohoto videa byla přejata z brazilského velkofilmu Nosso Lar - Náš domov. A je obdivuhodné, jak s ním souzní fakta knih P. Kašparové a G. Weidner.

Text videa
Video v mp3

 

 


cast6-o-myslenkach-r.jpg
3. díl: Myšlenkové vyzařování druhé osoby může pomáhat, je-li však negativní, škodí. Víte o tom, že dobré, konstruktivní myšlenky je třeba posilovat? Pak přitahujeme bytosti světla, dobra a náš život zkrásní. Máme také odmítat myšlenky smutku, destrukce - ano, o tomhle všem je toto video.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cast7-o-zive-strave-r.jpg

 

 

4. díl: Tělo zkouší vyloučit nejen jedy ze životního prostředí, stravy, ale i takové, které vznikly produkcí špatných myšlenek, pocitů a činů. Vylučuje je pomocí vhodných orgánů nebo se je snaží spálit horečkou. Později vytváří jedy, nádory. To je vzkaz duchovních učitelů.


Text videa
Video v mp3

 

 


cast8-o-padu-r.jpg


 

 

5. díl: O stvoření, prvním a druhém vývojovém zlomu, duálech, duchovních rodinách, Světových energetických slunečních stupních a návratu bytostí domů. Také o prvorozencích a embryonálních bytostech. Podle knihy Pavly Kašparcové: Vesmírné kontiki.
Text videa
Video v mp3

 

 


cast9-o-lidskych-r.jpg

 

6. díl: Návod jak pracovat na svém vnitřním růstu. Zákon zrcadlení. Výhody pobytu na Zemi. Kontrola myšlenek a pocitů jako záruka úspěchu a pomoci bytostmi světla. Podle knihy G. Weidner: Řekni ANO Bohu a svému životu. Pro doplnění doporučujeme shlédnutí filmu Náš domov.

Text videa
Video v mp3

 

 


cast10-o-aure-r.jpg

 

 

7. díl: Aura - tělo éterické, astrální, nižší a vyšší mentální. Stříbrná šňůra, čakry, Vysouvání astrálního těla, otevírání aury.


Text videa
Video v mp3

 

 


cast11-pet-duvodu-r.jpg

 

 

8. díl: O smyslu života, zákonu karmy a solidarity, věčných a konečných zákonech, také o duchovním průvodci, Božích poslech a svobodné vůli.


Text videa
Video v mp3

 


 cast12-kristus-a-jeho-dnesni-doba-r.jpg

9. díl: Kristus a podzemí, zákonitosti pro život této pozemské éry.


Text videa
Video v mp3

 

 


 


cast2-betlemska-r.jpg

10. díl: Kristus je nejvyšší bytost univerza. Dobrovolně se inkarnoval na Zem a my jeho příchod oslavujeme v prosinci. Proto také v této době, jako pozdravení a posílení k nám ve větší míře přicházejí z Kristovy sféry energie. Snáze je přijme ten, kdo je schopen se ve ztišení k této události přiladit.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


cast1-sdeleni-r.jpg
 

11. díl: Pozemská matka Ježíšova je dokonalá bytost žijící v Praslunci. S naší planetou je spjata od doby Ježíšovy. Její modrý plášť může zahalit každého, kdo volá o pomoc a ochranu. Velmi hluboké je toto sdělení spojené s oslavou Vánoc.

Text videa

Video v mp3

 

 


cast3-sdeleni-josefa-r.jpg
12. díl: Jak malicherná jsou ta lidská handrkování. Vždyť nám všem jde o jedno - o lidskou sounáležitost, přátelství, zdraví. Hlavně však o nalezení smyslu života. Hodně mi pomáhají texty, z nichž cituji. Vnášejí do mého nitra radost. Kéž něco podobného prožijete při poslechu tohoto vyznání i Vy.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


cast-13-karma-a-reinkarnace-r.jpg

 

13. díl: Aktivní, latentní karma a nově vznikající karma. Individuální, rodinná, kolektivní karma, karma lidstva, kosmická karma. Podle knihy G. Weidner Karma a reinkarnace.



Text videa
Video v mp3

 

 


 cast-14-energeticke-drahy-r.jpg


14. díl: Energetické dráhy a 12 duchovních sil. Čakry, stříbrná šňůra a depo energetických sil. Přední a zadní energetická dráha. Probuzení, využití a správné směrování duchovních sil.


Text videa
Video v mp3

 

 

 


  cast15.jpg

15. díl: Probuzení čtvrté duchovní síly – síly pravé lásky. Tato síla mj. léčí s 40 – 60%ní pravděpodobností choroby srdce a krevního oběhu. Nácvik koncentrace jako základní techniky duchovního rozvoje.


Text videa
Video v mp3

 

 

 


  evidea-c16-titr.jpg

16. díl: Duchovní síla víry má centrum v mozkové šišince, žláze, která se podílí na příjmu světla a jasnovidných či léčitelských schopnostech. Slova skrývající pravdu a současně žitá, silně působí na lidská srdce a pomohou připravenému člověku otevírat zdroje síly.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


   cast-17-pozemska-smrt-r.jpg
17. díl: Duchovní učitel pozoruje tvorbu ochranného pole, přepólování energetického toku, pomoc duchovního průvodce při vysouvání jemnohmotného těla z těla fyzického. První nádech, hospodárné využití magnetizmu i elektromagnetizmu atd. Podle knihy G. Weidner Zbavme se strachu z přechodu do života po životě na Zemi.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


   cast18-inkarnace--r.jpg
18. díl: Genetická informace je ovlivněna pěti generacemi předků, kvalita hmotných orgánů i aurou matky. Talent, neduhy a zlozvyky však člověk nedědí, protože v těle dlí jemnohmotná bytost se svoji jedinečnou historií minulých životů. Klasické, dobrovolné, vynucené a vyprošené inkarnace. Výhody života na Zemi, pět okolností stanovených v nadzemí.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


duchovni-pohled-na-vychovu-titr.jpg
19. díl: Do 10 let věku je dítě v kontaktu s duchovní rodinou a vnímá jemnohmotný svět. Pozemská rodina má jeho vnímání čistých nehmotných bytostí Země i nadzemí posilovat. Vede-li ho k respektu pozemských i Božích zákonů, učí-li ho spolehlivosti, toleranci a respektu druhých apod., je šance, že dítě vyspěje v morálně pevnou osobnost.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


   evidea-20.r.jpg

20. díl: Dítě je svěřeným darem a naší povinností je mu zajistit podmínky pro život a duchovní růst, v dospělosti ho však musíme pustit. Video také informuje o situacích, kdy se duchovní průvodce od svěřence vzdálí, či dokonce odejde.


Text videa
Video v mp3

 

 

 


    v21-titr.jpg


21. díl: Duchovní učitel nastiňuje netradiční pohled na poslední den života Ježíše Krista.


Text videa
Video v mp3

 


 

 


cast22-duchovni-znaky-soucasne-doby-r.jpg


22. díl: Netradiční pohled na klonování, lidské kóma, genetickou manipulaci, mezidruhové křížení, migraci, hromadné sdělovací prostředky aj.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 


 23.poselstvi-svetla-titr.jpg


23. díl: Svědectví o nadzemských dimenzích světla. Mediálně sdělená informace, nádherná, plná naděje a stimulující k práci na sobě. Citováno z knihy Pavly Kašparové Poselství světla.

Text videa
Video v mp3

 


 

 


cast25.jpg 24. díl: Informace sdělili prostřednictvím čistého, vysoce vyvinutého média (dokáže snést vysoké vyzařování bytosti) duchovní učitelé -  dokonalé bytosti žijící v kauzálních světech. Jak se chovat v náročném období? Co je to svědomí, sebedotazování a kdy nastupuje milosrdenství? Zpracováno podle Rozhovorů č. 42 a 58.

Text videa
Video v mp3

 

 

 

 

 


cast25-polarita-lidskeho-mozku-r.jpg 25. díl. Rozumové myšlení je směrováno na hmotu, vychází z hmotných smyslů a je zpracováno v mozku. Levá hemisféra je více využívána a informace skládá pomocí logiky do myšlenek, slov a vět. Méně používaná pravá hemisféra je sídlem moudrosti, citu, spirituality a napojení do duchovních dimenzí. Video dává návod, jak uvést do rovnováhy práci svého mozku a dosáhnout tak vyšší kvality bytí. Zpracováno podle Rozhovorů č. 50.
Text videa
Video v mp3

 

 

 

 

 


cast26-duchovni-zpusob-pomoci-cloveku-podle-elese.-.jpg


26. díl. Vysoká duchovní bytost radí jak jednat s těmi, kteří nám nejsou nakloněni i za co neseme zodpovědnost. Zpracováno podle Rozhovorů č. 54.

Text videa
Video v mp3

 



 

 


cast27-problemy-sebevraha-v-nadzemi-r.jpg
27. díl.  Existují vyspělá společenství lidí, která jsou schopna pomáhat nevědomým lidem, jež se necítí po tzv. smrti dobře. Bytost vstoupí do těla média a může tak dočasně existovat v obou světech, pozemském i astrálním. Video souvisí se snímkem
Osud, sebevražda a očistné utrpení -čas
6:50
a Povídání s Josefem o andělech a vizích -čas 4:50

Text videa
Video v mp3 

 

 

 


cast28-jak-spravne-usinat.jpg
28. díl. Chcete vědět, jak se zbavit dotírajících myšlenek, jak léčit nemocné orgány, kdy v noci vystoupíme z fyzického těla jen do výše 30 cm či jak přepólujeme negativní vibrační pole? Víte, že ticho má barvu? Předkládané video posiluje duchovní sílu představivosti a využívá energie slov.

Text videa
Video v mp3

 

 


 

 


cast-29-jak-jsou-modlitby-prijimany-bohem.jpg 29. díl. Pouze některé modlitby mají sílu prorazit těžký mentální krunýř Země. Každý druh má jinou energii, průraznost i barvu. Sdělení přijala v r. 1888 Adelma Vay a bylo zveřejněno v Rozhovorech se životem číslo 30.

hudba Ladislavy „Písničky" Svobodové z CD Strom života (skladba Návrat) www.pisnula.com


Text videa
Video v mp3

 

 

 


cast30-pane-nauc-nas-se-modlit.jpg

30. díl. Inspirováno textem Honzy Volfa v knize To je moje biblička pro křehká něžná a odvážná srdíčka.

hudba Ladislavy „Písničky" Svobodové z CD Strom života (skladba Duše) www.pisnula.com


Text videa
Video v mp3

 



 


31-nove-metody-uceni-s-hudbou.jpg

31. díl. Návod k vytvoření nového informačního kanálu, seznámení s meditativním způsobem studia duchovních textů a s bleskovým sebezpytováním. Zpracování podle knihy Heleny Pejšové Síť světla a textů z www.rozhovorysezivotem.cz

hudba Ladislavy Písničky Svobodové z CD Strom života (skladba Pod mořem) www.pisnula.com


Text videa
Video v mp3

 

 

 


cast32-hardusovo-podobenstvi.jpg

 

32. díl. Která slova zatěžují? Kdy dosáhne člověk významného duchovního pokroku?  Jak obdržet životní sílu? O tom všem vypráví toto kratičké video.
Hudba Petr Čapek

Text videa
Video v mp3