Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Video číslo 61 až 90

 Pro spuštění klikni na obrázek obálky


cviceni-na-zvladani-strachu-a-stresu-r.jpg

61. díl. Předkládané čtyři jednoduché cviky posílí a ochrání organismus v náročných situacích. Pokud je často budeme opakovat, zautomatizují se a stanou silným životním pomocníkem  Pracují s dechem, představivostí, energií slunce a měsíce a využívají vibrací slov.
Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 18

 

Text videa
Video v mp3

 

 


62-smrti-to-nekonci.jpg62. díl. Video o ženě ze Sýrie, která zemřela před několika lety, vás seznámí se solidaritou bytostí - vyspělí pozemští lidé ve spolupráci s bytostmi světla jsou schopni jí vysvětlit její aktuální stav. Pochopíme také, jak informace zabudované za pozemského života pomáhají rychle pochopit situaci a zorientovat se v ní.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 73, kapitola Nevědomá Syřanka
hudba: Pojďte na nejvyšší horu.. - Ladislava Písnička Svobodová, děkujeme.
obrázky Eva Lipinová www.duhovaposelstvi.blog.cz

Text videa
Video v mp3

 


63-silova-pole.jpg63. díl. Člověk jako dynamická duchovní jednotka, Boží jiskra fungující coby bytost. Silová pole myšlenek, buněk, orgánů, duše a ducha se vzájemně ovlivňují a nerespektování jejich zákonitostí vede k disharmoniím, neúspěchům a nemocem. Dozvíme se o škodlivosti vlažného laxního postoje, nutnosti shody směrování myšlenek s kvalitou a intenzitou přání a pocitů. Myšlenky určují postoje a tedy zdraví a dokonce budoucí události.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 73 kapitola Vnitřní léčitel
Text videa

Video v mp3

 


 64-ucitel-s-rakoskouram.jpg64. díl. Objasňovací rozhovor s mužem, který v 19. století žil ve hmotném těle na Zemi. Vypráví o náročných dimenzích, ve kterých trávil následující fází života i proč tomu tak bylo. Sdělené informace nám mají sloužit k pochopení toho, že svým chováním si určujeme vlastní budoucnost. Dozvíme se, kam odcházejí lidé, kteří spáchali sebevraždu, kdo jsou to misionářské bytosti, to, že se člověk může na Zemi vrátit jako duchovní pomocník a také, že mnohé zpracováváme v nadzemských dimenzích. Uvědomíme si, jak v praxi funguje zákon solidarity vyšších bytostí s nižšími.
Hudební improvizace Ladislava Písnička Svobodová a Karel Richard Martinov – děkujeme

www.pisnula.com a www.krmarinov.cz

Text videa
Video v mp3


65-bytosti-slunce-a-jupiteru-1.jpg65. díl. Bytosti žijí inkarnované do hmotných těl, existují ale také stvoření jemnohmotná a duchovní. Nejvyspělejší obyvatelé Šestého slunečního stupně jsou tzv. Strážci pořádku žijící v prostorech kolem Slunce. Ze Slunce se na Zem inkarnovali proroci. Také my budeme jednou obývat Slunce, ovšem i to bude naše přechodná existenční stanice. Náš pravý domov je jinde.

 Zpracováno podle knihy Síť světla, knihy Vesmírné kontiki a Rozhovorů se životem č. 74 kapitola Domovy obyvatel naší sluneční soustavy.
Hudba a zpěv Ladislava Písnička Svobodová – CD Šamanka, obrázky Eva Lipinová.


Text videa
Video v mp3

 


66-cviceni-proti-depresi-r.jpg66. díl. Deprese je ztráta energie v důsledku otevřené aury. Seznámíte se s bodem strachu a jednoduchým účinným cvičením, které pomůže organismu se mobilizovat.

Zpracováno podle - Rozhovorů se životem
č. 18 kapitola Cvičení pro zvládnutí strachu, deprese a stresových situací

- knihy Síť světla http://www.krystal-sedlcany.com/cz/e-shop/376097/c23175-regionalni-zalezitosti/sit-svetla-aneb-co-v-ucebnici-biologie-nebylo-helena-pejsova.html


Text videa
Video v mp3



67-autoregenerace-nejen-hlaskovanim-r.jpg67. díl. Pomocí předložených pěti cvičení se můžete zbavit mělkého a povrchního
dýchání, slabosti, nemocí, bolestí a emočních problémů a také začnete získávat nadvládu nad tělem a myšlenkami. Ovšem je třeba vytrvat.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 14 kapitoly Dech


Text videa
Video v mp3

 


 



67-autoregenerace-nejen-hlaskovanim-r.jpg68. díl. Sedmdesát procent lidstva si není vědomo existence duchovního průvodce, který je připraven člověku pomáhat. On ale člověku přes inspirace, svědomí, ba i ve hmotě konkrétně pomáhá. Respektuje svobodnou vůli člověka. Ale ostatní se dozvíte v nabídnutém videu.
Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 53 kapitoly Duchovní průvodce – tvůj nejlepší přítel.


Text videa
Video v mp3

 

 

 



67-autoregenerace-nejen-hlaskovanim-r.jpg69. díl. Sdělení, prosím, poslouchejte srdcem, nezapojujte rozumové vědomí. Pokud tak učiníte, pravděpodobně vás zalije krása. Přejte si takový zážitek a zapojte, prosím, svoji představivost - hlas ženy, které se podařilo při čtení spojit s duchovním světem, vám to zprostředkuje.
Sdělení je také o pomoci duchovního světa pozemským lidem, o jeho konkrétní spolupráci i o tom, že láska, kterou jsme naplněni, je energie obohacující druhé, ba i duchovní svět. Sdělení předává duchovní učitel Emanuel skrze pozemského člověka vysokých morálních kvalit. Emanuel mluví o kráse duchovní lásky, která při ušlechtilém vzepětí prýští z našich duchovních srdcí a které si bytosti Světla velmi cení.  Ze sdělení si uvědomíte velikost lásky, kterou žijí a k pozemským lidem cítí bytosti Světla. Základem sdělení je kapitola Návštěva Matky Marie v nadzemí z Rozhovorů se životem č. 64 z
www.rozhovorysezivotem.cz
.
Převzato s poděkováním z kanálu Youtube 2012Ruda.


Text videa
Video v mp3



67-autoregenerace-nejen-hlaskovanim-r.jpg70. díl. Proč toužíme po lásce? Nabízené video nabízí jedno vysvětlení. Dozvíte se o duálovém svazku, provinění některých duálů, jejich očišťovacím evolučním procesu a znovuspojení. Seznámíte se s numerickým zákonem tvořivosti čísel, který zajistí, že se každý se svojí pravou láskou někdy setkáme.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 8 kapitoly Láska duálů


Text videa
Video v mp3

 


71. díl. O úžasných a většinou dokonalých bytostech: Kristu, cherubínech, serafínech, archandělích, nebeských knížatech a andělích první a druhé řady tvoření.

Zpracováno podle knihy P. Kašparcové Vesmírné kontiki a G. Weidner Zbavme se strachu 
z přechodu do života po životě na Zemi.

Hudba: Patrik Kee, Ostrava, skladba Cesta


Text videa
Video v mp3

 



72. díl. Duchovní učitel Emanuel nabízí bezpečné cvičení využívající duchovní síly života a léčivé energie Boží jiskry.  Zpracováno podle rozhovorů se životem č. 19 a 40 – Kapitoly Léčebná meditace od Emanuela a Léčivá energie ducha

Hudba: Petr Čapek, skladba Winter Theme


Text videa
Video v mp3


 


73. díl. Rostliny a živočichové mají společnou duši. A také astrálního opatrovníka – dévu, devas. A ty zase řídí duchovní arcidevas. Dévy se věnují energetice Země a jejích bytostí. Tolik úvodem; další se dozvíte ve videu.

Zpracováno podle knihy G. Weidner Cesta ke zdraví a kapitoly Duše květin z Rozhovorů se životem č. 23.


Text videa
Video v mp3

 

 


74. díl. Únava, deprese, duševní a psychické poruchy jsou způsobeny odčerpáním energie z otevřené aury. Kdy se tak děje, kdo životní sílu odčerpává a jak si auru zavřít vysvětluje nabízené video.

Zpracováno podle knihy Vesmírné kontiki Pavly Kašparcové a podle kapitoly Uzavírání aury z Rozhovorů se životem č. 76.

Hudba: Petr Čapek, skladba Spiritual
Theme
I


Text videa
Video v mp3

 


75. díl. Že je hřbitov plný života jste možná netušili. Jak se zde chovat v souladu se zákonem solidarity bytostí se dozvíte z tohoto videa.

Zpracováno podle knihy Vesmírné kontiki Pavly Kašparcové a Rozhovorů se životem
č. 76


Text videa
Video v mp3

 

 


76. díl. Má-li na Zemi vstoupit vysoká bytost světla a splnit zde úkol, musí se narodit vyspělým rodičům a vstoupit do připraveného národa – tak začíná toto video. Jak to probíhalo v případě Ježíše Krista vypráví toto video.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 51 a 76


Text videa
Video v mp3

 

 


77. díl. Pro pozemskou psychologii, psychiatrii a vlastně celou medicínu je hodnota života po odložení těla druhořadá. Ovšem duchovní záležitostí jsou primární, zatímco hmota druhotná!

Důležité je také respektovat a nemocnému sdělit, že do pozemského života zasahuje jak božská skutečnost, tak nevtělené negativní bytosti – mnohé chtějí lidem skrytě vsugerovávat instrukce. Protože je nutné, aby si nemocný kontroloval nejenom to nač myslí, na co se dívá a jak se přitom cítí – tak začíná toto video.

Zpracováno podle knihy VYUŽIJ SVŮJ KRÁTKÝ POZEMSKÝ ČAS PRO KRÁSNOU NEKONEČNOST, kterou lze objednat na www.krystal-sedlcany.com.


Text videa
Video v mp3


78. díl. Duchovní bytost zvaná člověk nyní dočasně žije ve hmotném obalu. Ten člověka buď ovládá, nebo mu slouží. Funguje jako léčebný prostředek padlé bytosti.

Zpracováno podle knihy VYUŽIJ SVŮJ KRÁTKÝ POZEMSKÝ ČAS PRO KRÁSNOU NEKONEČNOST, kterou lze objednat na www.krystal-sedlcany.com.

Hudba Partik Kee skladba, Mayomai

Text videa
Video v mp3

 


79. díl. Je třeba, aby se éterické tělo snáze odpojilo od těla astrálního a mentálního a tak jim umožnilo pročištění a posílení v nadzemské astrální sféře. Kdy to nedokáže, vysvětlí nabízené video. Zpracováno podle Rozhovorů číslo 23, kapitoly Usínání a knihy H. Pejšové Síť světla.

 

Text videa
Video v mp3

 

 


80. díl. Čistá duchovní bytost Nell provádí se souhlasem duchovního čistého světa vyspělého pozemšťana po asteroidu a po astrální sférách Marsu, Venuše a Země s cílem ukázat, že civilizace jsou schopny spolupráce i že naše bytí je velmi bohaté. Dozvíme se, kam s největší pravděpodobností se zrodíme po trvalém opuštění tohoto těla. Podle knihy Gisely Weidner: JAK VYPADÁ MOJE VLAST PO TOMTO ŽIVOTĚ.

Text videa
Video v mp3

 

 

 


81. díl. Video seznamuje s čtyřfázovým dýcháním, které za pomoci duchovního průvodce může výrazně ozdravit nejenom tělo fyzické, ale také těla jemnohmotná. Pro zdárný účinek je ovšem ještě třeba si pomoci masáží páteře, zapojením duchovní síly představivosti a v závěru uzavřením aury. Cvičení doporučil duchovní učitel Emanuel z nefyzické roviny bytí.
Zpracováno podle Rozhovorů se životem č. 64 kapitoly Kvadrantní dýchání.

hudba Howth Ireland Ladislavy Písničky Svobodové.

Text videa
Video v mp3

 

 


82. díl. Chcete vědět, kdy vám může být život prodloužen? Co všechno je dáno již před narozením, že vedle maminky již žije v jemnohmotné formě její dítě a svým duchem se podílí na formování orgánů embrya? Pak se zaposlouchejte do tohoto videa.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem R61 kapitoly Plány života
hudba Stanislav Kadlec

Text videa
Video v mp3

 

 


83. díl. Jak je možné, že nemohu jen tak něco jíst a druzí spořádají kupu jídla a nic se jim neděje? Co jsou jedy náruživosti a jak zabránit degradaci lidstva? U koho se duše permanentně vtěluje? Na to všechno odpoví nabídnuté video.

Zpracováno podle Rozhovorů se životem číslo 44 kapitoly Překážky na duchovní cestě.
 

Text videa
Video v mp3

 

 


84. díl. Video popisuje události provázející
poslední etapy našeho pozemského života i další aktivity, které následují. Divák se tedy dozví závažné informace potřebné pro lehký přechod do vyšších světů.

Zpracováno podle knihy Odkud jsem přišel, proč žiji na Zemi a kam se vracím, knihy Život v astrálních sférách a Rozhovorů se životem číslo 76 kapitoly Hardus o životě v nadzemských sférách.
Hudba Stanislav Kadlec
www.kadlec-obrazy.cz/

Obálky doporučených knih Eva Lipinová http://duhovaposelstvi.blog.cz/

Text videa
Video v mp3


85. díl. Co chybí v učebnici Biologie člověka a objeví se to v ní někdy vůbec? Před třemi lety vzniklo toto povídání a teprve pak všechna předchozí videa. Tak ho považujme za shrnutí toho, co bylo dosud natočeno. Však opakování je matka moudrosti.
Video převzato po domluvě a s poděkováním z kanálu GoschaTV1 na YT.

Video v mp3
Osnova videa

 

 

 


86. díl Nebojte se, dozvíte se věci milé: třeba jakou roli hrají vaší bývalí rodinní příslušníci, že sice hmotné tělo přestává fungovat, ale orgány jemnohmotné začínají vnímat krásné bytosti. Stane se to tehdy, je-li člověk poučený a ví, na co se má zaměřit  – a to vy tímto videem budete.

Video převzato po domluvě a s poděkováním z kanálu Igora Chauna GoschaTV1 na YT.

Video v mp3
Osnova videa

 

 



87. díl Proč se na duchovních přednáškách dozvídáme odpovědi, aniž bychom se ptali. Co je bod obratu, dvě etapy života Krista na Zemi a jejich význam pro dnešek.

Video zpracováno z vyprávění na akci Igora Chauna - GoschaTV1 na YT. https://www.youtube.com/watch?v=XResxsC-7H0

Video v mp3
Osnova videa

 

 



88. díl Jak se dnes projevuje slib Ježíšův, který dal v roce 33? Systematická výuka duchovním světem na některých místech Země. O obezřetném výběru lektorů, nakladatelství Carolus a rada, jak se zbavit strachu.
Video převzato po domluvě a s poděkováním z kanálu Igora Chauna GoschaTV1 na YT.
https://www.youtube.com/watch?v=XResxsC-7H0

Video v mp3
Osnova videa

 

 

 



89. díl Seznámíme vás s „duchovní detektivkou.“ Propojuje skutečné osudy lidí s jejich životy v nadzemských astrálních sférách. Dnes již moudrý Jiří popisuje svých osm životů vedoucích k jeho probuzení a oceňuje významnou pomoc svého duála.

Video převzato po domluvě a s poděkováním z kanálu Igora Chauna GoschaTV1 na YT. https://www.youtube.com/watch?v=XResxsC-7H0

Video v mp3
Osnova videa

 

 



90. díl … „ztroskotají všechny říše Země, které slouží a pomáhají temnu,“ zazní v závěru videa. Vysoký duchovní svět je připraven tomu napomoci, dokonce bez něho bychom byli bezzubí. Podaří se to v situaci, kdy jsme v sobě schopni zkrotit nenávist, zlobu, aktivně pracovat se svojí mentální energií a napomáhat čistému duchovnímu světu.

Video v mp3
Osnova videa