Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Vesmírné Kontiki. Sedlčany, Carolus 2008

Možno zakoupit

 

vesmirne-kontiki_.jpg

 

 

Vesmírné Kontiki

 O stvoření člověka a jeho cestě k dokonalosti

Pokud přijmeme představu, že vše kolem nás je produktem různých inteligencí, pak člověk byl stvořen tou nejvyšší. Byli jsme stvořeni v duálech a žili v duchovních rodinách. Pak se ale odehrálo cosi, co způsobilo, že nyní žijeme ve hmotném těle. Na Zemi, a tedy v polaritě, ovládáni hmotou a časem.
Tato záležitost je však jen dočasná. Pro naši existenci jsou důležité prostory kolem Země a také nehmotní předkové. Další domovy budou polohmotné a potom duchovní. Nyní jsme vcelku krásní, však kdysi jsme byli zvířecí. Zemi, že očekávají náročné události? A do putyk, na hřbitovy, že nutno chodit opatrně? Nejenom o těchto faktech se v předkládané knize dočtete.


Obsah:

Předmluva, Trocha fyziky, Bůh, Něco z terminologie, Začneme od počátku, Zákon akce a reakce platí všude, A teď něco milého, Jak to tedy začalo, Kdo je to tedy člověk?, Stvoření člověka, Ještě jednou, ale ze široka, Cože to krásného v sobě nosíme, Duchovní smrt, Vesmírné paralely, Polohmotné civilizace, Čas a prostor, Polarita, dobro a zlo, Sféry kolem Země, Duše zemřelých, Ubohé duše, Evoluce duše, Zvířecí člověk, Znovuzrození, Rozhovor s nevědomou duší, Duše zvířat, Magie „Bílých bohů“, Kultura Mayů, Staří Řekové, Ježíš Kristus, Mediální projevy, Duchovní učitel Josef z Nazaretu, Duchovní učitel Laurentius, Existuje Satan?, Duchovní učitel Emanuel, Duchovní učitel, Apoštol Jakub, Duchovní průvodci, Zemřelí příbuzní, Současné a budoucí kosmické události, Hledejte je a naleznete, Životní zkoušky, Modlitba, Jak jsou modlitby přijímány Bohem, Myšlenky a slova, Stáří, Rozloučení, Opakování s duchovním učitelem Emanuelem, Závěr, Doslov, Doporučená literatura